Početni koraci. Šta sve dobijate. Kako se Flex stavlja na ruku

Size: px
Start display at page:

Download "Početni koraci. Šta sve dobijate. Kako se Flex stavlja na ruku"

Transcription

1

2 Početni koraci Šta sve dobijate Vaš Fitbit Flex Wireless Activity + Sleep Wristband set uključuje: - Flex uređaj za praćenje aktivnosti i sna - Kabl za punjenje - Dongl za bežično sinhronizovanje - 1 malu i 1 veliku narukvicu Kako se Flex stavlja na ruku Odabir narukvice Vaš Flex dolazi sa malom i velikom narukvicom. Odaberite narukvicu koja odgovara Vašem zglobu ruke. Ako odaberete malu narukvicu, imajte u vidu da ćete morati da skinete kopču sa velike narukvice i prebacite je na malu. Skidanje kopče Gurnite kopču palcem sa unutrašnje strane narukvice a zatim izvucite kopču. Čvrsto stavljanje kopče Stavite kopču u narukvicu i pritisnite nekoliko puta sa dva prsta da biste se pobrinuli da kopča dobro stoji i da je u ravni sa narukvicom. Ubacivanje tracker-a Držite tracker u ruci tako da je siva strelica okrenuta na dole. Ubacite taj kraj u narukvicu, tako da strelica pokazuje ka rupicama u narukvici.

3 Kako da Vam narukvica čvrsto stoji na ruci 1. Stavite narukvicu tako da su lampice bliže spoljnoj strani narukvice i da su okrenute ka Vama. 2. Poravnajte oba kraja narukvice tako da se preklapaju i da je kopča preko dve rupice koje najviše odgovaraju Vašem zglobu ruke. 3. Stisnite kopču i narukvicu između dva prsta dok ne kliknu. Znaćete da je Vaša Flex narukvica postavljena kako treba kada su oba kraja narukvice ušla jedan u drugi.

4 Nošenje i briga o Flex-u Imajte na umu sledeće savete kada koristite Vaš Flex: - Čistite i sušite Flex redovno, posebno ispod narukvice. - Nosite Vašu Flex narukvicu dovoljno komotno da postoji cirkulacija vazduha ispod narukvice. - Nemojte često koristiti proizvode za negu kože na mestima gde je koža prekrivena narukvicom. - Ako primetite bilo kakve znake iritacije kože ili iskusite bilo kakvu nelagodnost, molimo Vas prestanite sa upotrebom narukvice. Mac i PC, šta je potrebno Mac instalacija 1. Posetite 2. Pobrinite se da je Mac opcija odabrana i kliknite Download Here taster ispod Flex. 3. Dva puta kliknite.dmg fajl u Vašem Downloads folderu. 4. Pokrenite Fitbit Connect instalaciju duplim klikom na Install Fitbit Connect.pkg. 5. Pratite uputstva na ekranu da biste završili instalaciju. PC instalacija 1. Posetite 2. Pobrinite se da je PC opcija odabrana i kliknite Download Here taster ispod Flex. 3. Idite u Vaš Downloads folder i dva puta kliknite FitbitConnect_Win.exe fajl. 4. Odaberite jezik i pratite uputstva na ekranu.

5 Mac uparivanje 1. U Meni Bar-u Vašeg Mac-a, kliknite Fitbit Connect ikonicu i odaberite Open Main Menu. 2. Iz Main Menu-ja, odaberite Set Up New Fitbit Device. 3. Podešavanje naloga: a) Odaberite New to Fitbit ako već ne posedujete Fitbit.com nalog. b) Odaberite Existing User da biste se prijavili na već postojeći Fitbit.com nalog. 4. Ukucajte i potvrdite Vaše lične podatke i kliknite Next. Ove informacije personalizuju Vaše Fitbit iskustvo i poboljšavaju preciznost praćenja Vašeg sagorevanja kalorija i pređene razdaljine. Ove informacije po osnovnom podešavanju mogu da vide samo Vaši prijatelji, ali možete podesiti privatnost kako Vama odgovara preko Vašeg Fitbit.com naloga. 5. Odaberite Flex kao uređaj koji podešavate. 6. Pratite uputstva na ekranu da biste uklonili Flex tracker sa narukvice, zatim ga napunite, i vratite ga na Vašu omiljenu narukvicu. 7. Ubacite dongl za bežičnu sinhronizaciju i kliknite Next. 8. Fitbit Connect će potražiti Vaš Flex. Kada ga pronađe, lampice na Vašem Flex-u će početi da trepere. Dodirnite prozor Vašeg Flex-a dva puta prstom dok ne zavibrira. Ako Fitbit Connect ne može da pronađe Vaš Flex, kliknite Not working i pratite uputstva na ekranu radi dalje pomoći. 9. Kada Fitbit Connect prikaže da je povezivanje gotovo, kliknite Next da biste nastavili. 10. Sve ste podesili. Idite u Dashboard da pratite Vaše aktivnosti i da biste podesili Vaš nalog. Ako imate bilo kakvih problema oko podešavanja Vašeg Flex-a, možete dobiti pomoć na

6 PC uparivanje 1. U Windows System Tray-u, kliknite desnim klikom na Fitbit Connect ikonicu i odaberite Open Main Menu. 2. Iz Main Menu-ja, odaberite Set Up a New Fitbit Device. 3. Podešavanje naloga: a) Odaberite New to Fitbit ako ne posedujete Fitbit.com nalog. b) Odaberite Existing User da biste se prijavili na Vaš postojeći Fitbit.com nalog. 4. Ukucajte i potvrdite Vaše lične podatke i kliknite Next. Ove informacije personalizuju Vaše Fitbit iskustvo i poboljšavaju preciznost praćenja Vašeg sagorevanja kalorija i pređene razdaljine. Ove informacije po osnovnom podešavanju mogu da vide samo Vaši prijatelji, ali možete podesiti privatnost kako Vama odgovara preko Vašeg Fitbit.com naloga. 5. Odaberite Flex kao uređaj koji podešavate. 6. Pratite uputstva na ekranu da biste uklonili Flex tracker sa narukvice, zatim ga napunite, i vratite ga na Vašu omiljenu narukvicu. 7. Nakon što ste ubacili dongl za bežičnu sinhronizaciju, kliknite Next. 8. Fitbit Connect će potražiti Vaš Flex. Kada ga pronađe, lampice na Vašem Flex-u će početi da trepere. Dodirnite prozor Vašeg Flex-a dva puta prstom dok ne zavibrira. Ako Fitbit Connect ne može da pronađe Vaš Flex, kliknite Not working i pratite uputstva na ekranu radi dalje pomoći. 9. Kada Fitbit Connect prikaže da je povezivanje gotovo, kliknite Next da biste nastavili. 10. Sve ste podesili. Idite u Dashboard da pratite Vaše aktivnosti i da biste podesili Vaš nalog. Ako imate bilo kakvih problema oko podešavanja Vašeg Flex-a, možete dobiti pomoć na Podešavanje Fitbit Flex-a na mobilnom uređaju Fitbit Flex se može podesiti i sinhronizovati sa mobilnim uređajima koji podržavaju Bluetooth 4.0 tehnologiju. Da biste videli da li je Vaš mobilni uređaj kompatibilan sa Vašim Flex-om, posetite

7 Pre nego što počnete Vaš Flex mora biti napunjen pre nego što ga podesite da radi sa Vašim mobilnim uređajem. 1. Uklonite Vaš Flex sa narukvice sa kojom ste ga dobili. 2. Uključite Vaš kabl za punjenje u USB port na Vašem računaru. 3. Ubacite Vaš Flex u kabl za punjenje. Možete započeti podešavanje čim se upale sve četiri lampice na Vašem Flex-u tokom punjenja. Instaliranje Fitbit aplikacije Možete pronaći Fitbit aplikaciju na ios App Store-u ili Google Play radnji pretragom Fitbit. Ako već posedujete instaliranu Fitbit aplikaciju, proverite postoje li ažuriranja da biste imali najnoviju verziju. ios i Android uparivanje Za razliku od većine Bluetooth uređaja, kao što su slušalice, Vaš Flex mora biti uparen direktno putem Fitbit Aplikacije. a ne preko Settings aplikacije na Vašem ios uređaju odnosno Bluetooth podešavanja na Vašem Android uređaju. Kako se koristi Vaš Flex Nošenje Vašeg Flex-a Vaš Flex je osmišljen tako da je najprecizniji kada se nosi na ručnom zglobu. Da biste dobili najpreciznija merenja putem Vašeg Flex-a, morate podesiti da li nosite narukvicu na zglobu dominantne ili nedominantne ruke. Da biste podesili ovu opciju: 1.Prijavite se na Fitbit.com. 2.Kliknite ikonicu u gornjem desnom uglu Dashboard-a. 3.Kliknite Settings. 4.Kliknite Device Settings u levom sidebar-u. 5.Pod Dominant Hand odaberite koje Vam podešavanje odgovara.

8 LED indikatori Vaš Flex poseduje displej koji se sastoji od 5 LED lampica. Lampice se ponašaju u zavisnosti od onoga što tracker radi. Praćenje ciljeva Lampice će svetleti kada dostignete 20% Vašeg cilja. Dodirnite Vaš Flex da biste videli Vaš napredak. Kada dostignete Vaš cilj, Flex će proslaviti zujanjem i treperenjem lampica. Sleep režim Kada dodirnete brzo Vaš flex nekoliko puta u trajanju od sekund ili dva ući ćete u sleep režim, zatim će Flex zavibrirati a displej će prikazati dve lampice koje se polako gase. Tokom sleep režima, dve lampice će naizmenično treperiti. Nakon što dodirnete Vaš Flex brzo nekoliko puta u trajanju od sekund ili dva izaći ćete iz sleep režima, on će zavibrirati i svih pet lampica će treperiti a zatim prikazati kružni oblik lampicama. Punjenje Dok se Vaš Flex puni, lampica će pulsirati da prikaže stanje baterije svakih par sekundi. Svaka lampica predstavlja napredak punjenja ka totalnom punjenju. Kada je Flex skroz napunjen, svih pet lampice će treperiti. Ažuriranje Ako ažuriranje nije uspelo, LED lampice Vašeg Flex-a će treperiti napred nazad u krug, sa leva na desno, a Vaš Flex neće reagovati na dodire, punjenje ili resetovanje. Alarmi Kada se tihi alarm oglasi, Flex će zavibrirati i centralna lampica će treperiti. Trajanje baterije i napajanje Flex dolazi sa ugrađenom punjivom litijum-polimerskom baterijom. Pri normalnoj upotrebi, baterija Vašeg Flex-a će trajati oko pet dana pre nego što joj zatreba punjenje. Možete proveriti stanje baterije prijavljivanjem na Fitbit.com i klikom na ikonicu zupčanika u gornjem desnom uglu stranice.

9 Punjenje Vašeg Flex-a Da biste napunili Vaš Flex, uključite kabl za punjenje u USB port na Vašem računaru. Uklonite tracker sa narukvice i ubacite ga u kabl za punjenje, tako da su LED lampice okrenute na gore. LED lampice će progresivno osvetljavati Vaš Flex kako punjenje napreduje. Svaka lampica predstavlja 20% punjenja baterije do maksimuma. Kada svih pet lampice treperi istovremeno, Vaš Flex je napunjen. Punjenje baterije može trajati do tri sata. Šta Fitbit Flex prati - Pređene korake - Sagorele kalorije - Pređenu razdaljinu - Very Active minute (minuti povećane aktivnosti) - Vreme trajanja sna - Koliko ste se puta probudili u toku sna Podešavanje ciljeva sa Flex-om Vaš Flex je osmišljen da prati Vaš napredak prema jednom od ciljeva koje ste podesili preko Vašeg Fitbit.com dashboard-a. Ciljevi se mogu podesiti za pređene korake, sagorele kalorije ili pređenu razdaljinu. Da biste odabrali cilj koji želite da pratite: 1.Prijavite se na Vaš Fitbit.com dashboard. 2.Kliknite ikonicu zupčanika u gornjem desnom uglu stranice. 3.Kliknite Settings, zatim Devices. 5.Pod Daily Goal Progress, odaberite cilj koji biste želeli da pratite. 6.Sinhronizujte Vaš Flex da biste slali nove ciljeve na Vaš tracker.

10 Proveravanje napretka ka cilju Kada dva puta dodirnete prstom Vaš Flex, LED lampice će prikazati koliko još imate do ostvarenja cilja. Svaki osvetljeni indikator označava 20% ostvarenog cilja. Trepćuća lampica označava trenutni segment na kojem se nalazite na putu ka Vašem cilju. U primeru ispod, dve lampice svetle a treća treperi. Ovo znači da ste prešli između 40% i 60% puta ka Vašem cilju. Kada dostignete cilj, Vaš Flex će zavibrirati i LED lampice će treperiti u znak proslave dostizanja cilja.

11 Praćenje sna sa Flex-om Vaš Flex prati sate Vašeg sna, kao i aktivnost tokom sna da bi Vam pomogao da bolje shvatite kvalitet Vašeg sna. Da biste ušli u sleep režim, dodirnite Flex brzo nekoliko puta u trajanju od jedne do dve sekunde. Vaš Flex će zavibrirati i prikazati dve lampice koje se polako gase da označi da ulazi u sleep režim. Tokom sleep režima, Vaš Flex neće prikazati napredak ka cilju kada ga dodirnete dva puta. Umesto toga će dve lampice treperiti da označe da ste u sleep režimu. Kada se probudite, dodirnite nekoliko puta Vaš Flex u trajanju od jedne do dve sekunde da biste izašli iz sleep režima. Nakon izlaska iz sleep režima, Vaš Flex će zavibrirati i treperiće svih pet LED lampica. Silent Alarms (tihi alarmi) Vaš Flex će nežno vibrirati da Vas probudi ili obavesti pomoću Silent Alarm opcije. Možete podesiti alarme pomoću računara ili kompatibilnog mobilnog uređaja. Vaš Fitbit.com Dashboard (komandna tabla) Fitbit Vam pruža besplatan online alat koji će Vam pomoći u praćenju, upravljanju i ocenjivanju Vaših fitnes programa. Kada se prijavite na Fitbit.com, automatski ćete otići na Vaš dashboard. Vaš dashboard prikazuje pregled Vašeg napretka ka Vašim ciljevima, kao i grafikone sa podacima. Evidentiranje ishrane, aktivnosti i sna Preko Vašeg dashboard-a, možete pokrenuti pojedinačne stranice evidencije da biste pratili Vašu ishranu, aktivnost, san, kao i druga praćenja.

12 Informacije o uređaju Možete videti pregled poslednje sinhronizacije Vašeg trackera, stanje baterije i alarme koji nadolaze ako kliknete na ikonicu zupčanika u gornjem desnom uglu stranice. Upravljanje Vašim Flex-om putem fitbit.com stranice Upravljajte Vašim trackerom putem Fitbit.com stranice tako što ćete kliknuti na ikonicu zupčanika u gornjem desnom uglu, zatim klik na Settings, i na kraju odaberite Devices u levom sidebar-u.

( ): 5 (70 KM

( ): 5 (70 KM PAGE 2 DIOGEN č č č Č Please, do order printed copies of the FIRST YEARBOOK of DIOGENES pro culture magazine (2009-2010): http://diogen.weebly.com Orders of 5 or more copies (70 KM and/or in 36 Euros costs

More information

Uputstvo za korisnika

Uputstvo za korisnika Uputstvo za korisnika srb BAXI DC inverter MONO/MULTI Split klima uređaj za hlađenje i grejanje Uputstvo za korisnika LSNW20/25/35/50/70 LST25-S/35-S/50-S/70-S, LST50-2M, LST70-3M Izdanje I. važi od 10.

More information

Panasonic. Uputstvo za upotrebu. Informacije za vašu sigurnost. Digitalna kamera

Panasonic. Uputstvo za upotrebu. Informacije za vašu sigurnost. Digitalna kamera Panasonic Digitalna kamera Uputstvo za upotrebu Model br. DMC-FZ8 Pre upotrebe Informacije za vašu sigurnost UPOZORENJE KAKO BI SE SMANJILA OPASNOST OD POŽARA ILI STRUJNOG UDARA I SMETNJI, KORISTITE ISKLJUČIVO

More information

Fitness Trackers. A quick review of five popular fitness trackers to help you reach your health and fitness goals.

Fitness Trackers. A quick review of five popular fitness trackers to help you reach your health and fitness goals. Fitness Trackers A quick review of five popular fitness trackers to help you reach your health and fitness goals. Benefits of Fitness Trackers Set and track goals Challenge yourself See progress Identify

More information

Životne vrednost. Šta vam je u životu važno? Open your arms to change, but don t let go of your values. Dalai Lama

Životne vrednost. Šta vam je u životu važno? Open your arms to change, but don t let go of your values. Dalai Lama Životne vrednost. Šta vam je u životu važno? Open your arms to change, but don t let go of your values. Dalai Lama Sve je više ljudi koji ne znaju šta im je važno u životu. Kažu da im je najvažnije zdravlje,

More information

Vaške. Uzroci. Head Lice. Bosnian

Vaške. Uzroci. Head Lice. Bosnian Head Lice Head lice are tiny bugs about the size of a sesame seed. They live in the hair and bite the scalp to suck blood. They do not fly or jump, but they can move very fast. This makes it hard to find

More information

Desktop MQTT Client for Adafruit.io

Desktop MQTT Client for Adafruit.io Desktop MQTT Client for Adafruit.io Created by lady ada Last updated on 2017-07-14 05:58:50 AM UTC Guide Contents Guide Contents Overview Installing Software Configuring SSL Connections Connecting & Use

More information

Utjecaj medija i reklama na izbor proizvoda

Utjecaj medija i reklama na izbor proizvoda Završni rad br. 20/PMM/2015 Utjecaj medija i reklama na izbor proizvoda Jelena Jakovljević, 0336000686 Koprivnica, prosinac 2015. godine Odjel za poslovanje i menadžment u medijima Završni rad br. 20/PMM/2015

More information

B15. Smart Healthy Bracelet BRACELET USER GUIDE

B15. Smart Healthy Bracelet BRACELET USER GUIDE B15 Smart Healthy Bracelet BRACELET USER GUIDE DOWNLOAD APP OF B15 SMART BRACELET The bracelet connects with the Mobile phone through APP; scan the below QR code or search for "H Band" in APP market; download

More information

viša razina ispit čitanja (Reading Paper)

viša razina ispit čitanja (Reading Paper) viša razina ispit čitanja () ENG09.HR.R.K1.16 0017 12 1.indd 1 28.12.2011 12:18:43 Prazna stranica 99 2.indd 2 28.12.2011 12:18:43 UPUTE Pozorno slijedite sve upute. Ne okrećite stranicu i ne rješavajte

More information

Deo V. Statističke tehnike za poređenje grupa

Deo V. Statističke tehnike za poređenje grupa Deo V Statističke tehnike za poređenje grupa U petom delu ove knjige istražujemo neke IBM SPSS-ove tehnike za ocenjivanje razlika između grupa ili okolnosti. Te tehnike su vrlo složene i oslanjaju se na

More information

Jawbone Prime Won't Go Into Pairing Mode >>>CLICK HERE<<<

Jawbone Prime Won't Go Into Pairing Mode >>>CLICK HERE<<< Jawbone Prime Won't Go Into Pairing Mode Find user forums, video tutorials, pairing & user guides, live chat & more. Re: Jambox won't connect to EVO 4G LTE - JAWBONE COMMUNITY: May 27, 2012 My Jambox will

More information

In spring 2004 during a survey in East Serbia R.

In spring 2004 during a survey in East Serbia R. UDC 903.4»638«(497.11) 75 Institute of Archaeology, Belgrade PODGORAC IRON AGE HILLFORT KORNJET Abstract. In 2004 a survey of a prehistoric hillfort surrounded by a dry stone wall was carried out at the

More information

Sino:bit with Arduino

Sino:bit with Arduino Sino:bit with Arduino Created by Dave Astels Last updated on 2017-12-04 02:22:05 PM UTC Guide Contents Guide Contents Accelerometer and Magnetometer Magnetometer Accelerometer Adafruit Libraries Download

More information

WELLNESS OTOK HOTEL ISTRA

WELLNESS OTOK HOTEL ISTRA WELLNESS OTOK HOTEL ISTRA WELLNESS OTOK Zamišljen kao pravi mediteranski vrt opuštanja, Wellness Otok je vrhunska oaza s umjetničkim interijerom koji se prostire na 1600 m 2, s unutrašnjim bazenom, fitness

More information

BLE Light Switch with Feather nrf52840 and Crickit

BLE Light Switch with Feather nrf52840 and Crickit BLE Light Switch with Feather nrf52840 and Crickit Created by John Park Last updated on 2019-02-15 07:06:19 PM UTC Guide Contents Guide Contents Overview Parts Adafruit Feather nrf52840 Express Adafruit

More information

IDEOLOGIJA REKLAME. TENA MARTINić

IDEOLOGIJA REKLAME. TENA MARTINić ' J. Meynaud: Les Consornmateurs et le pou vi r, Etudcs de 5cience politique, Lausanne, JQI\4 n ~17. TENA MARTINić IDEOLOGIJA REKLAME U strukturi suvremenog potrošačkog društva u kojem dominira princip:

More information

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC TRETMANI LICA FACIAL TREATMENTS Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjec aja ugode i zadovoljstva svojim klijentima

More information

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC TRETMANI LICA FACIAL TREATMENTS Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjec aja ugode i zadovoljstva svojim klijentima

More information

DOWNLOAD OR READ : MOTOROLA MOTO 360 SPORT WATCH USER GUIDE PDF EBOOK EPUB MOBI

DOWNLOAD OR READ : MOTOROLA MOTO 360 SPORT WATCH USER GUIDE PDF EBOOK EPUB MOBI DOWNLOAD OR READ : MOTOROLA MOTO 360 SPORT WATCH USER GUIDE PDF EBOOK EPUB MOBI Page 1 Page 2 motorola moto 360 sport watch user guide motorola moto 360 sport pdf motorola moto 360 sport watch user guide

More information

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC TRETMANI LICA FACIAL TREATMENTS Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjec aja ugode i zadovoljstva svojim klijentima

More information

WELLNESS RITUALS. Authentic Mediterranean Rituals. Authentic Mediterranean Rituals

WELLNESS RITUALS. Authentic Mediterranean Rituals. Authentic Mediterranean Rituals HR / EN WELLNESS RITUALS Authentic Mediterranean Rituals Coral Welcome Touch / 80 / 580kn / 77 Opuštajuća masaža cijeloga tijela, lica, glave i vlasišta upotrebom ulja na bazi ružmarina, limuna i bora.

More information

ODNIFLERT TRAJNI. Ljubav novog doba Živite li LAT? Više od filma Žanr zvani Tarantino. Umesto kafe klasika, za dorucak džez! Novo mapiranje Dubaia

ODNIFLERT TRAJNI. Ljubav novog doba Živite li LAT? Više od filma Žanr zvani Tarantino. Umesto kafe klasika, za dorucak džez! Novo mapiranje Dubaia 09 Ljubav novog doba Živite li LAT? Više od filma Žanr zvani Tarantino Umesto kafe klasika, za dorucak džez! Novo mapiranje Dubaia kulinarska epidemija alla Italiana Put kojim se rede ide Dve decenije

More information

BEAUTY CENTAR ADAMAS CJENIK. Pomlađivanje i uklanjanje nedostataka kože Collagene Micro Skin Needling: 3600,00 (obuhvaća tri obavezna dolaska)

BEAUTY CENTAR ADAMAS CJENIK. Pomlađivanje i uklanjanje nedostataka kože Collagene Micro Skin Needling: 3600,00 (obuhvaća tri obavezna dolaska) BEAUTY CENTAR ADAMAS CJENIK NJEGA LICA Clean and active 220,00 Pure 240,00 Ultrazvučno čišćenje lica 250,00 Dijamantna mikrodermoabrazija 350,00 Pomlađivanje i uklanjanje nedostataka kože Collagene Micro

More information

ELEMENTI KIMONA KAO INSPIRACIJA ZA PROJEKTIRANJE KOLEKCIJE ŽENSKE ODJEĆE

ELEMENTI KIMONA KAO INSPIRACIJA ZA PROJEKTIRANJE KOLEKCIJE ŽENSKE ODJEĆE SVEUĈILIŠTE U ZAGREBU TEKSTILNO-TEHNOLOŠKI FAKULTET ZAVRŠNI RAD ELEMENTI KIMONA KAO INSPIRACIJA ZA PROJEKTIRANJE KOLEKCIJE ŽENSKE ODJEĆE ANTONIA FUNDIĆ Zagreb, rujan 2017. SVEUĈILIŠTE U ZAGREBU TEKSTILNO-TEHNOLOŠKI

More information

Home Security Begins at the Front Door

Home Security Begins at the Front Door Video Doorbell Pro Home Security Begins at the Front Door Your new Ring Video Doorbell Pro is the start of a Ring of Security around your entire property. Now, you re always connected, so you can watch

More information

Pedagogijska analiza reklama u tiskanim medijima

Pedagogijska analiza reklama u tiskanim medijima Pedagogijska analiza reklama u tiskanim medijima Zlatko Miliša Sveučilište u Zadru, Odjel za pedagogiju University of Zadar, Department of pedagogy Mirela Tolić Sveučilište u Splitu, Odsjek za pedagogiju

More information

FILE # EASY FUN LOOM BRACELET OWNERS MANUAL EBOOK

FILE # EASY FUN LOOM BRACELET OWNERS MANUAL EBOOK 16 December, 2017 FILE # EASY FUN LOOM BRACELET OWNERS MANUAL EBOOK Document Filetype: PDF 367.42 KB 0 FILE # EASY FUN LOOM BRACELET OWNERS MANUAL EBOOK Summary: Have you ever thought to make a flower

More information

Energy Clinic - Hotel Odisej Mljet Pomena bb Pomena, Otok Mljet Croatia Reservation: internal hotel number: 538 T.

Energy Clinic - Hotel Odisej Mljet Pomena bb Pomena, Otok Mljet Croatia Reservation: internal hotel number: 538 T. Energy Clinic - Hotel Odisej Mljet Pomena bb 20226 Pomena, Otok Mljet Croatia Reservation: internal hotel number: 538 T. +385 20 362 538 mljet@energyclinic.com www.energyclinic.com Energy Clinic is a comprehensive

More information

Usporedba TV žanrova u promociji proizvoda

Usporedba TV žanrova u promociji proizvoda Završni rad br. 449/MM/2015 Usporedba TV žanrova u promociji proizvoda Luka Primorac, 5198/601 Varaždin, rujan 2015. godine 2 Odjel za Multimediju, oblikovanje i primjenu Završni rad br. 449/MM/2015 Usporedba

More information

V. Žvan, Govor robe. 1(1)# UDK ( ): Prethodno priopćenje Preliminary communication Primljeno:

V. Žvan, Govor robe. 1(1)# UDK ( ): Prethodno priopćenje Preliminary communication Primljeno: V. Žvan, Govor robe 1(1)#6 2012 UDK (659.1+659.3):316.776.23 Prethodno priopćenje Preliminary communication Primljeno: 25.1.2012. Veljko Žvan Arhitektonski fakultet u Zagrebu, odsjek za dizajn veljkozvan@gmail.com

More information

Make a Google Glass remote with Bluefruit

Make a Google Glass remote with Bluefruit Make a Google Glass remote with Bluefruit Created by Deqing Sun Last updated on 2013-11-09 08:45:21 PM EST Guide Contents Guide Contents Overview Components and Wiring Remap keys Pair Bluefruit with Google

More information

DOC - EASY FUN LOOM BRACELET SERVICE MANUAL

DOC - EASY FUN LOOM BRACELET SERVICE MANUAL 03 December, 2017 DOC - EASY FUN LOOM BRACELET SERVICE MANUAL Document Filetype: PDF 236.24 KB 0 DOC - EASY FUN LOOM BRACELET SERVICE MANUAL It was so easy from the. Rainbow Loom Bracelets are one of the

More information

UP By: Jawbone. Innovation Today for a Healthier Tomorrow. April 26, Term Project: Marketing Spring Semester 2012

UP By: Jawbone. Innovation Today for a Healthier Tomorrow. April 26, Term Project: Marketing Spring Semester 2012 UP By: Jawbone Innovation Today for a Healthier Tomorrow April 26, 2012 Term Project: Marketing 406-10 Spring Semester 2012 Walter E. Heller College of Business Administration Roosevelt University Professor:

More information

UTJECAJ MANIPULATIVNIH TEHNIKA OGLAŠAVANJA NA DRUŠTVO

UTJECAJ MANIPULATIVNIH TEHNIKA OGLAŠAVANJA NA DRUŠTVO Sveučilište u Rijeci Filozofski fakultet u Rijeci Odsjek za kulturalne studije Završni rad UTJECAJ MANIPULATIVNIH TEHNIKA OGLAŠAVANJA NA DRUŠTVO Mentor: mag.cult. Renato Stanković Studentica: Doria Mohorović

More information

KUNSTHAUS GRAZ, AUSTRIJA

KUNSTHAUS GRAZ, AUSTRIJA IM 37 (1-4) TEMA BROJA TOPIC OF THIS VOLUME KUNSTHAUS GRAZ, AUSTRIJA PETER PAKESCH* sl. 1. Kunsthaus Graz, Landesmuseum Joanneum [LMJ] Foto: Zepp-Cam, 2004. sl. 2. Novi dio Kunsthausa [LMJ] oslanja se

More information

ivana keser santiago sierra o ekonomiji about economy

ivana keser santiago sierra o ekonomiji about economy ivana keser santiago sierra o ekonomiji about economy sl.1: Santiago Sierra 76 n Santiago Sierra, jedan od najprovokativnijih i najizlaganijih umjetnika danaπnjice, roappleen je u Madridu 1966. godine,

More information

OPVSC. ARCHÆOL. VOL. 34 STR. / PAGES ZAGREB 2010.

OPVSC. ARCHÆOL. VOL. 34 STR. / PAGES ZAGREB 2010. O P V S C V L A A R C H Æ O L O G I C A I UDK 902-904 ISSN 0473-0992 IZDAVAČ / PUBLISHER ARHEOLOŠKI ZAVOD FILOZOFSKOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU DEPARTMENT OF ARCHAEOLOGY, FACULTY OF HUMANITIES AND

More information

@ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk Mania Gta 836. ** Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk Mania Gta

@ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk Mania Gta 836. ** Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk Mania Gta @ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk Mania Gta 836 ** Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk Mania Gta ================>

More information

Ring Doorbell is 4.98 x 2.43 x 0.87 inches, x 6.17 x 2.21 cm.

Ring Doorbell is 4.98 x 2.43 x 0.87 inches, x 6.17 x 2.21 cm. Ring Q&A HOW DOES RING VIDEO DOORBELL WORK? Ring Video Doorbell connects to your home Wi-Fi network and sends real-time notifications to your smart phone or tablet when someone is at your door. Using our

More information

Hello Kitty Nail Salon HACK & CHEATS GENERATOR

Hello Kitty Nail Salon HACK & CHEATS GENERATOR ~Y~6 (15/08/2017) ~Y~6,, Hello Kitty Nail Salon cheat download : Hello Kitty Nail Salon hack free All Packs Unlock 87 â Hello Kitty Nail Salon HACK & CHEATS GENERATOR Hello Kitty Nail Salon Hack Online

More information

~~ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Hack VISIT SITE TO ACCESS GENERATOR

~~ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Hack VISIT SITE TO ACCESS GENERATOR ** Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Hack 343 ~~ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Hack ================>

More information

Clare Video Doorbell Version 2 User Manual

Clare Video Doorbell Version 2 User Manual Clare Video Doorbell Version 2 User Manual Index Doorbell buttons and features...3 What s included in the box...4 Clare Video Doorbell power requirements...5 Wi-Fi signal strength requirements...6 Getting

More information

+ Yu Gi Oh Duel Generation Cheats Codes VISIT SITE TO ACCESS GENERATOR

+ Yu Gi Oh Duel Generation Cheats Codes VISIT SITE TO ACCESS GENERATOR * Yu Gi Oh Duel Generation Cheats Codes 874 + Yu Gi Oh Duel Generation Cheats Codes ================>

More information

CAREWEAR UV PROTECTION CLOTHING

CAREWEAR UV PROTECTION CLOTHING 634 635 636 UVOD Od štetnih sunčevih zraka moramo se zaštititi, a CAREWEAR UV protection vam donosi jedan od najboljih mogućih načina. Posljednjih godina pojavljuje se sve veća potreba za zaštitom od štetnog

More information

Jawbone Icon Won't Enter Pairing Mode

Jawbone Icon Won't Enter Pairing Mode Jawbone Icon Won't Enter Pairing Mode Step 2: Perform a soft reset on the Jawbone. Plug your USB cable into your computer and press and hold the button on the end of your band. Keep pressing. I'm Niklos

More information

'Sup Brows. Created by Kate Hartman. Last updated on :52:04 PM UTC

'Sup Brows. Created by Kate Hartman. Last updated on :52:04 PM UTC 'Sup Brows Created by Kate Hartman Last updated on 2018-08-22 03:52:04 PM UTC Guide Contents Guide Contents Overview Circuit Bluetooth Test Upload the Code Place the Sensor View Sensor Values Via Bluetooth

More information

~~ Free Gems For Yu Gi Oh Duel Links VISIT SITE TO ACCESS GENERATOR

~~ Free Gems For Yu Gi Oh Duel Links VISIT SITE TO ACCESS GENERATOR + Free Gems For Yu Gi Oh Duel Links 459 ~~ Free Gems For Yu Gi Oh Duel Links ================>

More information

Su Blackwell Pretty Maid Ibronka. Oktobar Decembar Galerija 42 Šantićeva bb Cetinje Montenegro

Su Blackwell Pretty Maid Ibronka. Oktobar Decembar Galerija 42 Šantićeva bb Cetinje Montenegro Su Blackwell Pretty Maid Ibronka Oktobar Decembar 2012. Galerija 42 Šantićeva bb Cetinje Montenegro 4 5 Lijepa djeva Ibronka Lijepa djeva Ibronka je mađarska bajka. Ova priča mi je privukla pažnju iščitavajući

More information

The Android And The Thief By Wendy Rathbone READ ONLINE

The Android And The Thief By Wendy Rathbone READ ONLINE The Android And The Thief By Wendy Rathbone READ ONLINE Whack the Thief Mobile Game App Review Android - Robber Games - Download Whack the Thief Mobile Game App and Read Our Review for iphone, ipad Tablet,

More information

SISLEY SISLEY TRETMANI LICA FACIAL TREATMENTS OTKRIJTE SISLEY TRETMANE FITOAROMATSKIM SASTOJCIMA I PRIUŠTITE SI PRELAZAK U PREKRASAN SVIJET OSJETILA. OTKRIJTE BLAGODATI JEDINSTVENE GLATKOĆE I ISKUSITE

More information

Je li to mucanje? Normalna netečnost Blago mucanje

Je li to mucanje? Normalna netečnost Blago mucanje Je li to mucanje? Ako vaše dijete ima poteškoća u govoru te oklijeva ili ponavlja određene slogove, riječi ili fraze, ono može imati problem s mucanjem. No, možda jednostavno prolazi kroz razdoblje normalne

More information

~ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins VISIT SITE TO ACCESS GENERATOR

~ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins VISIT SITE TO ACCESS GENERATOR + Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins 907 ~ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins ================>

More information

imtokenwallet Manual If you have any question, please contact us via our telegram (

imtokenwallet Manual If you have any question, please contact us via our telegram ( imtokenwallet Manual If you have any question, please contact us via our telegram (https://t.me/icrowdcoin). 1 [Table of Contents] 1 Install imtoken 2 Create Wallet 3 Wallet Backup 4 Quick Tour of the

More information

Home Security Begins at the Front Door

Home Security Begins at the Front Door Video Doorbell Pro Home Security Begins at the Front Door Your new Ring Video Doorbell Pro is the start of a Ring of Security around your entire property. Now, you re always connected, so you can watch

More information

Beograd, decembar 2008 CENOVNIK

Beograd, decembar 2008 CENOVNIK Beograd, decembar 2008 CENOVNIK HEMEL NATURE - Crown Collection - Hemel Multivitamin BEZ 1605 6,9 Hemel for Sensitive Skin (za osetljivu kožu), 50 ml 717,00 1075,50 1105 3,9 Hemel for Heels (za pete),

More information

* Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk4fun Whatsapp Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk4fun Whatsapp

* Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk4fun Whatsapp Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk4fun Whatsapp * Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk4fun Whatsapp 443 ++ Yu Gi Oh Duel Links Gems And Coins Generator Apk4fun Whatsapp ================>

More information

SPA CJENIK / SPA MENU ZIMA / WINTER

SPA CJENIK / SPA MENU ZIMA / WINTER SPA CJENIK / SPA MENU ZIMA / WINTER 2017 / 2018 Dragi gosti i klijenti, dobrodošli u Filomena Spa Hotel Atrium. Za Vas smo osmislili ekskluzivnu i odabranu ponudu tretmana koji će Vam pružiti maksimalni

More information

Superwallet User Manual

Superwallet User Manual Superwallet User Manual V0.3 Shellpay Internet Technology Co., Ltd Table of Contents... General instruction for Superwallet... 3 Download and installation... 3 Download and install for Android... 3 Use

More information

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC TRETMANI LICA FACIAL TREATMENTS Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjec aja ugode i zadovoljstva svojim klijentima

More information

NASLOV NASLOV Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjeć aja ugode

NASLOV NASLOV Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjeć aja ugode NASLOV NASLOV Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjeć aja ugode i zadovoljstva svojim klijentima prenosi svježu, revitalizirajuć

More information

Datalogging Hat with FLORA BLE

Datalogging Hat with FLORA BLE Datalogging Hat with FLORA BLE Created by Becky Stern Last updated on 2018-08-22 03:50:19 PM UTC Guide Contents Guide Contents Overview Circuit and Arduino code Bluefruit LE Connect settings Adafruit IO

More information

Development of Water Based Pesticide System

Development of Water Based Pesticide System Pestic. Phytomed. (Belgrade), 27(1), 2012, 77 81 UDC: 632.951.1:632.981.1 DOI: 10.2298/PIF1201077G Scientific paper Development of Water Based Pesticide System Slavica Gašić, Dragica Brkić, Ljiljana Radivojević

More information

1. Charging. 2. In-app Setup. 3. Physical Installation. 4. Features. 5. Troubleshooting. Home Security Begins at the Front Door.

1. Charging. 2. In-app Setup. 3. Physical Installation. 4. Features. 5. Troubleshooting. Home Security Begins at the Front Door. Video Doorbell 2 1 Home Security Begins at the Front Door Your new Ring Video Doorbell is the start of a Ring of Security around your entire property. Now, you ll always be connected to your home, so you

More information

Blagoje Govedarica Njemački arheološki institut m Dol 2-6 Savezna Republika Njemačka, Berlin

Blagoje Govedarica Njemački arheološki institut m Dol 2-6 Savezna Republika Njemačka, Berlin Blagoje Govedarica Problem interpretacije ukrašenih brusova s Glasinačkog područja The problem of interpretation of the decorated whetstones from the Glasinac area Blagoje Govedarica Njemački arheološki

More information

DEKONSTRUKCIJA REKLAME

DEKONSTRUKCIJA REKLAME SVEUČILIŠTE U RIJECI Filozofski fakultet Odsjek za kulturalne studije ZAVRŠNI RAD: DEKONSTRUKCIJA REKLAME Na primjeru reklame HiBanke Studentica: Lea Sečen, 3. godina preddiplomskog studija Mentorica:

More information

Vojvodine Migalovci: nekropola s početka kulture polja sa žarama Vojvodine Migalovci: A necropolis dating to the beginning of the Urnfield culture

Vojvodine Migalovci: nekropola s početka kulture polja sa žarama Vojvodine Migalovci: A necropolis dating to the beginning of the Urnfield culture Vojvodine Migalovci: nekropola s početka kulture polja sa žarama Vojvodine Migalovci: A necropolis dating to the beginning of the Urnfield culture Izvorni znanstveni rad Prapovijesna arheologija Original

More information

O nama / About us. My Coral Spa Concept experience. Coral Spa Concept, spoj mediterana, tradicije i modernog dizajna!

O nama / About us. My Coral Spa Concept experience. Coral Spa Concept, spoj mediterana, tradicije i modernog dizajna! HR / EN O nama / About us My Coral Spa Concept experience Coral Spa Concept, spoj mediterana, tradicije i modernog dizajna! Coral Spa Concept kreativan je brand prepoznatljiv po luksuznom spoju vrhunske

More information

EYES OČI. Bojanje trepavica 15 min 99 KN / 13 EUR. Eyelash Tint 15 min 99 KN / 13 EUR. Eyebrow Tint 15 min 99 KN / 13EUR

EYES OČI. Bojanje trepavica 15 min 99 KN / 13 EUR. Eyelash Tint 15 min 99 KN / 13 EUR. Eyebrow Tint 15 min 99 KN / 13EUR NASLOV NASLOV Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjeć aja ugode i zadovoljstva svojim klijentima prenosi svježu, revitalizirajuć

More information

SPA CJENIK / SPA MENU ZIMA / WINTER

SPA CJENIK / SPA MENU ZIMA / WINTER SPA CJENIK / SPA MENU ZIMA / WINTER Dragi gosti i klijenti, dobrodošli u Filomena Spa Hotel Park. Za Vas smo osmislili ekskluzivnu i odabranu ponudu tretmana koji će Vam pružiti maksimalni terapeutski

More information

Let s Call It Love Nazovimo to ljubav

Let s Call It Love Nazovimo to ljubav Let s Call It Love Nazovimo to ljubav BREDA BEBAN, LET S CALL IT LOVE Male priče o ljubavi, smrti, politici i životu Rodno mesto Brede Beban je Novi Sad. Dete iz mešovitog jugoslovenskog braka Slovenca

More information

REKLAMA I MLADI U KONTEKSTU MEDIJSKE PISMENOSTI. Goran PEKOVI]

REKLAMA I MLADI U KONTEKSTU MEDIJSKE PISMENOSTI. Goran PEKOVI] REKLAMA I MLADI U KONTEKSTU MEDIJSKE PISMENOSTI Goran PEKOVI] Novo trojstvo Na kraju kultnog filma Pitera Vira (Peater Weir) Trumanov {ou reditelj se obra}a Trumanu koga maestralno tuma~i D`im Keri (Jim

More information

How to Create Your Cryptocurrency Wallet and Add PumaPay Tokens

How to Create Your Cryptocurrency Wallet and Add PumaPay Tokens How to Create Your Cryptocurrency Wallet and Add PumaPay Tokens 1 FOREWORD Thank you for joining PumaPay. We are happy to welcome you to the PumaPay Community. Faithfully, The PumaPay Team 2 TABLE OF CONTENTS

More information

HAMMAM TRETMAN DOBRODOŠLICE ZA TIJELO WELCOME BODY RITUAL TRETMANI ZA TIJELO // BODY RITUALS TRETMANI LICA // FACIAL TREATMENTS

HAMMAM TRETMAN DOBRODOŠLICE ZA TIJELO WELCOME BODY RITUAL TRETMANI ZA TIJELO // BODY RITUALS TRETMANI LICA // FACIAL TREATMENTS WELLNESS & SPA MENU Izaberite savršen ritual za Vaše lice i tijelo, uživajte u kombinaciji pilinga, masaže i maske, sve to prožeto ugodnim mirisima mediterana. Choose the perfect ritual for your face and

More information

PRIJAVA i UGOVOR / Application and contract

PRIJAVA i UGOVOR / Application and contract PRIJAVA i UGOVOR / Application and contract Izlagač / Exhibitor Matični broj preduzeća Corporate register No. PIB VAT No. Direktor / Managing director Grad i poštanski broj / Postal code, City Telefon/

More information

A SUBJECTIVE EVALUATION OF THE THERMAL COMFORT OF CLOTHING EVALUATED IN COLD ENVIRONMENT

A SUBJECTIVE EVALUATION OF THE THERMAL COMFORT OF CLOTHING EVALUATED IN COLD ENVIRONMENT A SUBJECTIVE EVALUATION OF THE THERMAL COMFORT OF CLOTHING EVALUATED IN COLD ENVIRONMENT Damjana Celcar Faculty of Design, Associated member of University of Primorska, Trzin, Slovenia ISSN 32-755X UDC:

More information

[ comfort zone ] space

[ comfort zone ] space [ comfort zone ] space HISTRIA SPA MENU PUTOVANJE KROZ SVA VAŠA OSJETILA INSPIRIRANO MEDITERANSKIM TRADICIJAMA [ comfort zone ] space histria nudi širok izbor najnaprednijih tretmana ljepote i zdravlja

More information

Originalni nau ni rad UDK: : (4-664)

Originalni nau ni rad UDK: : (4-664) Originalni nau ni rad UDK: 687.5.01:7.031.4.04(4-664) 1, : :. -. - -. " ". - " ",. o -, haute couture. :,,,, - ( - ) - : 1) ; 2) ; 3) ; 4) (Riegels Melchior 2010, 19). 2 1 dvelimir@f.bg.ac.rs *,. 177018,.

More information

Hibridnost reklamnoga stila u novinskim i televizijskim reklamama

Hibridnost reklamnoga stila u novinskim i televizijskim reklamama Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku Filozofski fakultet Hrvatski jezik i književnost Edvina Valentić Hibridnost reklamnoga stila u novinskim i televizijskim reklamama Diplomski rad Prof. dr. sc. Goran

More information

BeagleBone. Created by lady ada. Last updated on :46:10 PM UTC

BeagleBone. Created by lady ada. Last updated on :46:10 PM UTC BeagleBone Created by lady ada Last updated on 2016-10-17 08:46:10 PM UTC Guide Contents Guide Contents Overview Installing Drivers Download & Install Connect! Ethernet Terminal Software dmesg Ethernet

More information

DOWNLOAD OR READ : MANUAL JAWBONE ICON PDF EBOOK EPUB MOBI

DOWNLOAD OR READ : MANUAL JAWBONE ICON PDF EBOOK EPUB MOBI DOWNLOAD OR READ : MANUAL JAWBONE ICON PDF EBOOK EPUB MOBI Page 1 Page 2 manual jawbone icon manual jawbone icon pdf manual jawbone icon Summary of Contents for Jawbone Icon Page 1 Press and hold the I

More information

Alarm.com Wi-Fi Doorbell Camera and Slim Line

Alarm.com Wi-Fi Doorbell Camera and Slim Line Alarm.com Wi-Fi Doorbell Camera and Slim Line INSTALLATION GUIDE INTRODUCTION Your customers will always know who is at the front door with an Alarm.com Doorbell Camera. Now with two options tochoose from

More information

SMART WALLET A Wallet which follows you

SMART WALLET A Wallet which follows you SMART WALLET A Wallet which follows you Srushti Avhad 1, Prajakta Bhosale 2, Abhishek Kulkarni 3,Runali Patil 4 12015srushti.avhad@ves.ac.in, 2 2015prajakta.bhosale@ves.ac.in, 3 2015abhishek.kulkarni@ac.in

More information

Video Doorbell Pro 1

Video Doorbell Pro 1 Video Doorbell Pro 1 Home Security Begins at the Front Door Your new Ring Video Doorbell Pro is the start of a Ring of Security around your entire property. Now, you re always connected, so you can watch

More information

Alarm.com Wi-Fi Doorbell Camera and Slim Line - Installation Guide

Alarm.com Wi-Fi Doorbell Camera and Slim Line - Installation Guide Alarm.com Wi-Fi Doorbell Camera and Slim Line - Installation Guide Introduction Each Alarm.com Doorbell Camera features a doorbell with an integrated camera, PIR motion sensor, digital microphone and speaker,

More information

DEFEKTI KRISTALNE REŠETKE

DEFEKTI KRISTALNE REŠETKE 3.1. Uvod Definiciju idealnog kristala pomoću Bravaisove beskonačne rešetke naveli smo u pogl. 2. i napomenuli da realno takav idealni kristal (jer idealni kristal je beskonačnih dimenzija), ne može postajati.

More information

Jawbone Jambox Won't Pair With Iphone 4s >>>CLICK HERE<<<

Jawbone Jambox Won't Pair With Iphone 4s >>>CLICK HERE<<< Jawbone Jambox Won't Pair With Iphone 4s After ios 8.1, ipad and iphone don't see each other via bluetooth. in Using iphone by Wireless headphones won't connect to iphone 6. in Using iphone. They find

More information

Adafruit GPS Hat in Windows IoT Core

Adafruit GPS Hat in Windows IoT Core Adafruit GPS Hat in Windows IoT Core Created by Rick Lesniak Last updated on 2017-01-01 08:17:19 PM UTC Guide Contents Guide Contents Overview Assembly GPSDemoApp Adafruit Class Library 2 3 4 6 13 Adafruit

More information

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC

ENERGY CLINIC ENERGY CLINIC TRETMANI LICA FACIAL TREATMENTS Ekskluzivna destinacija za njegu duha i tijela, Energy Clinic jedan je od prvih energetskih centara u svijetu koji osim osjec aja ugode i zadovoljstva svojim klijentima

More information

OKULTURA U POETICI MARINE ABRAMOVIĆ

OKULTURA U POETICI MARINE ABRAMOVIĆ UNIVERZITET U BEOGRADU FILOLOŠKI FAKULTET Nikola J. Pešić OKULTURA U POETICI MARINE ABRAMOVIĆ Doktorska disertacija Beograd, 2016 UNIVERSITY OF BELGRADE PHILOLOGICAL FACULTY Nikola J. Pešić OCCULTURE IN

More information

Adafruit IO Basics: Feeds

Adafruit IO Basics: Feeds Adafruit IO Basics: Feeds Created by Todd Treece Last updated on 2017-02-24 06:06:09 PM UTC Guide Contents Guide Contents Overview Creating a Feed Editing a Feed License Settings Privacy Settings Notification

More information

Jednostavne tkanine i žigosana koža: organski nalazi s avarodobnog groblja u Nuštru (istočna Hrvatska)

Jednostavne tkanine i žigosana koža: organski nalazi s avarodobnog groblja u Nuštru (istočna Hrvatska) KARINA GRÖMER Natural History Museum Vienna Prehistoric Department Burgring 7 A 1010 Vienna karina.groemer@nhm-wien.ac.at ANITA RAPAN PAPEŠA Gradski muzej Vinkovci Trg bana Josipa Šokčevića 16 HR 32 100

More information

Ključne riječi: fibule, Podravina, Virovitica, mokronoška skupina, kasni laten, naselja, groblja, radionice

Ključne riječi: fibule, Podravina, Virovitica, mokronoška skupina, kasni laten, naselja, groblja, radionice O nekim oblicima fibula s kasnolatenskog naselja Virovitica Kiškorija sjever On some shapes of fibulae from the Late La Tène settlement of Virovitica Kiškorija sjever Izvorni znanstveni rad Prapovijesna

More information

Branko Lenart. Tito. Če. Ikone Tito. Che. Icons NARODNI MUZEJ CRNE GORE ATELJE DADO

Branko Lenart. Tito. Če. Ikone Tito. Che. Icons NARODNI MUZEJ CRNE GORE ATELJE DADO Branko Lenart Tito. Če. Ikone Tito. Che. Icons NARODNI MUZEJ CRNE GORE ATELJE DADO Kult moći kult zavisnosti od slika Stvarnost se uvek tumačila kroz izveštaje koje su davale slike; a filozofi su, od Platona

More information

Mobi Dik. Moby Dick. Herman Melvil Herman Melville. Ilustracije / Illustrations: Fransesk Rafols CLASSICS SERBIAN-ENGLISH

Mobi Dik. Moby Dick. Herman Melvil Herman Melville. Ilustracije / Illustrations: Fransesk Rafols CLASSICS SERBIAN-ENGLISH CLASSICS SERBIAN-ENGLISH Mobi Dik Moby Dick Herman Melvil Herman Melville Ilustracije / Illustrations: Fransesk Rafols 07-MobyDick_SR-EN.indd 5 9.12.2014 11:57:30 LIKOVI / CHARACTERS Ismail / Ishmael Mladi

More information

Smartchic. ios mobile app case study. Shanelle Roberts June 2016

Smartchic. ios mobile app case study. Shanelle Roberts June 2016 Smartchic ios mobile app case study Shanelle Roberts June 2016 PROBLEM STATEMENT PROBLEM STATEMENT How might we help women find clothing that fits their bodies, matches their style and fits their budget.

More information

Prethodno prriopćenje Srednjevjekovna arheologija

Prethodno prriopćenje Srednjevjekovna arheologija Keramički i olovni pršljenci za vretena iz avarodobnih grobova na lokalitetu Nuštar Dvorac Clay and lead spindle whorls from Avar period graves at Nuštar Dvorac site Prethodno prriopćenje Srednjevjekovna

More information

TAJANA SEKELJ IVANČAN Institut za arheologiju Ulica grada Vukovara 68 HR Zagreb

TAJANA SEKELJ IVANČAN Institut za arheologiju Ulica grada Vukovara 68 HR Zagreb Još jedan nalaz ranokarolinškog koplja s krilcima iz šljunčare Jegeniš kraj Koprivnice Another Find of an Early Carolingian Winged Spearhead from the Gravel Extraction Plant of Jegeniš near Koprivnica

More information

Ivanka Kamenjarin. Hellenistic Moldmade Relief Pottery from Siculi (Resnik) Helenistička reljefna keramika iz Sikula (Resnika) Ivanka Kamenjarin

Ivanka Kamenjarin. Hellenistic Moldmade Relief Pottery from Siculi (Resnik) Helenistička reljefna keramika iz Sikula (Resnika) Ivanka Kamenjarin Ivanka Kamenjarin Helenistička reljefna keramika iz Sikula (Resnika) Hellenistic Moldmade Relief Pottery from Siculi (Resnik) Ivanka Kamenjarin Muzej grada Kaštela Brce 1 HR, 21215 Kaštel Lukšić zuvana@gmail.com

More information